vereningingen

Voor

verenigingen

OF-Cityplan begrijpt het cruciale belang van verenigingen in de lokale economie. Verenigingen worden veelal gedragen door lokale ondernemingen. Wanneer consumenten lokaal inkopen, profiteren de lokale ondernemers, die op hun beurt ruimhartiger worden in de sponsoring van de verenigingen. Dit geeft verenigingen meer mogelijkheden, wat weer goed is voor de leden en de leefbaarheid. En zeker met dat wat er in 2020 is gebeurd is het echt zinvol om dit concept als vereniging te omarmen. We zorgen ervoor dat in deze moeilijke tijden, de leden zich toch verbonden blijven voelen met de club. Hoe? dat vertellen we je graag.

Onderdelen

De speciale gratis clublicentie van OF-Cityplan geeft clubs en verenigingen en hun lokale sponsoren een palet aan mogelijkheden. Lees hier wat dit zoal voor jullie kan betekenen. Ook is OF-Cityplan een concept waarbij we weer ervoor zorgen dat ook in deze COVID tijden we toch de verenigingen en clubs de handvaten bieden om verder te kunnen gaan. Als jullie als vereniging of club van 2021 iets speciaals willen maken, meld je dan snel aan.

Van oudsher stopt de sponsoring vaak bij een reclamebord langs het veld en een paar keer per jaar een paar vierkante centimeter in het clubblad. Wij als OF-Cityplan denken verder.

Feit is dat de leden van de verenigingen over het algemeen best genegen zijn de sponsoren van de verenigingen een beetje te helpen door hun inkopen bij hen te doen. Anderzijds zijn de sponsoren best genegen de verenigingsleden hierbij een voordeeltje te verschaffen. Vaak stokt het met de onbekendheid van het lokale aanbod. Ons concept helpt door hier een brug te slaan zodat de leden meer gebruik maken van het lokale aanbod.

 

Als vereniging heb je natuurlijk de unieke mogelijkheid een heel groot publiek, de leden, aan te spreken. Een gemiddelde ondernemer wil dit publiek natuurlijk ook graag aanspreken. Speciaal voor verenigingen hebben wij het sponsorkanaal geïntroduceerd. Tegen een kleine vergoeding kun je als ondernemer gebruik maken van de mogelijkheid om via dit kanaal relevante berichten te posten. Dit is een win-win situatie; enkel die leden die geïnteresseerd zijn in aanbiedingen en/of de vereniging willen steunen, ontvangen deze berichten en de ondernemer spreekt een erg grote lokale potentiële doelgroep aan. Dit levert een hele leuke bijdrage op voor de verenigingskassa.

LocalShopper

LocalSearch

LocalDeals

ons ondersteunen bij het stimuleren van het gebruik van onze lokale shopper, lokale zoekmachine en lokale deals-platform. Dit kan bijvoorbeeld door zo nu en dan een klein stukje aan de leden te schrijven in het verenigingsblad of een algemene mailing. Immers is het ook voor de vereniging van groot belang dat zoveel mogelijk leden gebruik maken van deze onderdelen.

ZoekLokaal

Van de verenigingen verwachten wij dat zij onze missie en visie een warm hart toedragen en ons ondersteunen bij het stimuleren van het gebruik van onze lokale shopper, lokale zoekmachine en lokale deals-platform. Dit kan bijvoorbeeld door zo nu en dan een klein stukje te schrijven in het verenigingsblad of door het sturen van een algemene mailing aan de leden om hen hierop attent te maken. Het is immers ook voor de vereniging van groot belang dat zoveel mogelijk leden gebruik maken van deze onderdelen.

AVG/GDPR

wetgeving

De nieuwe GDPR-/AVG-wetgeving geldt ook voor verenigingen. Dit houdt in dat zij de verantwoordelijkheid hebben hun leden te informeren en de leden de mogelijkheid te geven de verzamelde data desgewenst te tonen, aan te laten passen of zelfs te verwijderen.

OF-Cityplan ondersteunt middels het platform Yippiyee verenigingen deze doelstelling te behalen. Het gehele ledenbestand kan in het

OF-Cityplan worden ingeladen, waarna het Yippiyee-platform deze data AVG-proof maakt en terug ter beschikking stelt aan de vereniging.