ondernemers

Voor

ondernemers

Voor jou als lokale ondernemer is het steeds groeiende e-commerce geweld door grote anonieme internationale bedrijven die niet bang zijn om een paar honderd miljoen verlies te maken een groot probleem. Deze e-commerce stijgt ook nog eens met gemiddeld zo’n 10% per jaar, dus kleiner gaat het probleem niet worden. Het gevolg hiervan is dat steeds meer ondernemers hun bedrijf moeten sluiten. Leegstand in de winkelstraten is vrijwel overal een zichtbaar gevolg. Daarom heeft OF-Cityplan een concept bedacht waarbij we samen ervoor gaan zorgen dat meer klanten terug bij de lokale ondernemer komen.

Onderdelen

OF-Cityplan bestaat uit een aantal in elkaar grijpende onderdelen die er in totaliteit voor zorgen dat zoveel mogelijk consumenten weer belang hebben bij en interesse hebben in lokaal inkopen.

Deze onderdelen zijn:

LocalMessenger

 

Met de LocalMessenger kan de ondernemer met 100% zichtbaarheid communiceren met zijn klanten. De LocalMessenger maakt het mogelijk om berichten over weekaanbiedingen, speciale en nieuwe producten of bijzondere gebeurtenissen te versturen. En dit alles in real-time! Zo creëert de ondernemer een laagdrempelig en modern communicatiekanaal waar de consument terecht kan korte vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van een product of het maken van een afspraak. Dit past helemaal in het tijdperk van deze WhatsApp-generatie.

Yippiyee

Het verzamelen van al deze interessante interesseprofielen levert natuurlijk ook een verantwoordelijkheid op. Met het laatste overkoepelende onderdeel, Yippiyee, leggen we de regie over klantdata terug waar het hoort: bij de consument. Indien jij jouw klantenbestand bij ons door de AVG-tool haalt, krijg je het AVG-proof van ons terug. Tevens stellen we hiermee zeker dat wij op alle onderdelen volledig voldoen aan de GDPR-/AVG-wetgeving.