ondernemers

Voor

ondernemers

Voor jou als lokale ondernemer is het steeds groeiende e-commerce geweld door grote anonieme internationale bedrijven die niet bang zijn om een paar honderd miljoen verlies te maken een groot probleem. Deze e-commerce stijgt ook nog eens met gemiddeld zo’n 10% per jaar, dus kleiner gaat het probleem niet worden. Het gevolg hiervan is dat steeds meer ondernemers hun bedrijf moeten sluiten. En dan ook nog het Corona virus, waar je als ondernemer je bijna niet tegen kan wapenen. Alles tezamen is het er niet makkelijker op geworden. Wij helpen je graag om weer snel met je lokale klanten en potentiële klanten in contact te komen. We geven je weer de kans om toch ook in deze zware tijden te werken aan je voortbestaan. Bel ons en we helpen je direct verder.

Onderdelen

OF-Cityplan is niet alleen techniek. Het is een concept waarbij we online en offline samen laten komen. We gebruiken de lokale media en mixen dit met onze technieken. We gebruiken de grootste spelers op het gebied van Social Media, maar zorgen ervoor dat het net wat makkelijker wordt voor jou als ondernemer. Dit is het zogenaamde Eigen&Wijs concept. Wij gaan samen met jou dit Eigen&Wijs concept oppakken en zorgen ervoor dat je hierdoor weer stappen kunt zetten en de lokale bevolking naar je bedrijf kan halen.

LocalMessenger

 

Wij maken gebruik van de bestaande kanalen. Denk aan WhatsApp en Telegram en ook Facebook Messenger. Wij kunnen jou als ondernemer 100% zichtbaarheid geven bij je klanten. c De Wij maken het mogelijk om berichten over weekaanbiedingen, speciale en nieuwe producten of bijzondere gebeurtenissen te versturen. En dit alles in real-time! Zo creëert je als ondernemer een laagdrempelig en modern communicatiekanaal waar de consument direct de informatie krijgt, maar ook terecht kan om korte vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van een product of het maken van een afspraak. Dit past helemaal in het tijdperk van deze WhatsApp-generatie.

Yippiyee

Het verzamelen van al deze interessante interesseprofielen levert natuurlijk ook een verantwoordelijkheid op. Met het laatste overkoepelende onderdeel, Yippiyee, leggen we de regie over klantdata terug waar het hoort: bij de consument. Indien jij jouw klantenbestand bij ons door de AVG-tool haalt, krijg je het AVG-proof van ons terug. Tevens stellen we hiermee zeker dat wij op alle onderdelen volledig voldoen aan de GDPR-/AVG-wetgeving.