consumenten

Voor

consumenten

Valt jou ook de leegstand in jouw lokale winkelstraat op? Wordt het ook voor jou steeds minder aantrekkelijk om überhaupt nog de winkelstraat in te gaan? Deze vicieuze cirkel holt de leefbaarheid van de binnensteden uit. Wij begrijpen jullie; wij zijn zelf ook consumenten. Het is ook zo makkelijk: iets in Google zoeken en op Bol.com bestellen, wat je de volgende dag in huis hebt. Maar ondertussen helpen we met zijn allen de lokale economie om zeep. Wij van OF-Cityplan zijn de uitdaging aangegaan om jullie van zoveel gemak te voorzien dat het tenminste zo aantrekkelijk is om lokaal inkopen te doen als online.

Onderdelen

Wij hebben voor jullie de volgende OF-Cityplan onderdelen ontworpen, waarmee het voor jullie weer aantrekkelijk wordt de lokale ondernemers te steunen met het gemak dat normaliter alleen de online anonieme

e-commerce reuzen bieden.

Dit zijn:

Wij hebben voor jullie de volgende OF-Cityplan onderdelen ontworpen. Daarmee wordt het voor jullie weer aantrekkelijk de lokale ondernemers te steunen met het gemak dat normaliter alleen de online anonieme e-commerce reuzen bieden.

Communicatieplatform

 

We bieden op basis van de bestaande communicatiemiddelen een mogelijkheid aan om alle lokale klanten te kunnen bereiken. Dit geeft je als consument de mogelijkheid heel laagdrempelig vragen te stellen over bijvoorbeeld beschikbaarheid van producten of diensten, tevens kun je je abonneren op exclusieve aanbiedingen van door jou geselecteerde lokale bedrijven.

 
Yippiyee

 

Gezien alle schandalen rondom dataverzameling/-misbruik van individuele profielen willen wij dit zo transparant mogelijk maken. Ja, wij verzamelen ook data. Ja, wij stellen klant-interesseprofielen samen. Maar… Deze worden enkel en alleen met jouw volledige toestemming, gedeeld met de door jou geselecteerde lokale bedrijven. Het doel van het delen van de informatie is om het lokale aanbod beter af te stemmen op jouw behoefte. Voor meer informatie en/of het aanpassen van al jouw data, indien deze al bekend is bij de lokale ondernemer, ga naar yippiyee.com.