visie

Over

ons

Ontstaan

In gesprek met ondernemers hebben we een buitengewone missie ontwikkeld: OF-Cityplan. Hiermee gaan we de leegstand in winkelstraten tegen en laten we de lokale economie floreren. Het initiatief is voortgekomen uit de ideeën en bevindingen van het ondernemersblad Ondernemend Friesland. OF is al 27 jaar de spreekbuis van Ondernemend Friesland.

Onze

missie

OF-Cityplan is het verlengstuk van zowel on- als offline marketing: het combineert direct klantcontact, gepersonaliseerde acties, social media, online shopping, promoties, real-time zichtbaarheid en communicatie, een promotioneel kansspel en offlinemarketingmateriaal. Wij brengen ondernemers op een maatschappelijk verantwoorde wijze in contact met hun klanten. Klantdata worden op een ethisch verantwoorde wijze omgevormd tot interesseprofielen. Daarmee kan de ondernemer doeltreffend opboksen tegen de onpersoonlijke online multinationals en e-commerce partijen.

Onze

visie

We willen bewustzijn creëren voor de wederzijdse afhankelijkheid van ondernemers, (sport)verenigingen en consumenten in de lokale economie. In samenwerking met lokale verenigingen en ondernemers verleiden we consumenten terug naar de winkelstraat. Ondernemers worden op een maatschappelijk verantwoorde en ethische wijze van informatie en interesseprofielen voorzien. Vervolgens kunnen ondernemers zeer laagdrempelig en eenvoudig acties, aanbiedingen en waardebonnen afstemmen op de juiste doelgroep. Zo stimuleren ondernemers hun klanten om bij hen boodschappen te doen. De online zichtbaarheid dient als moderne etalage van de lokale ondernemer. Door het afstemmen van het lokale aanbod op de behoeften van de consument en het regionaal promoten van het lokale aanbod, stimuleren we de lokale economie en vergroten we de leefbaarheid van ondernemers, verenigingen en consumenten in de lokale community.